FraageSport.com Kundtjänst

Välkommen till Kundtjänst.

Kundtjänsten är designad för våra kunder som erbjuds självbetjäningssupport och vanliga frågor.
Här hittar du information om validering av gåvor / priser, avbokning av nyhetsbrev, avbokning av medlemskap och du kan läsa om ett stort antal ytterligare ämnen i vår kunskapsbas.
Välj bara en punkt från menyn och följ instruktionerna i enlighet därmed.

Vi hoppas kunna svara på din fråga på några minuter.
Om Lotteri24 Vinster och Gåvor Tekniska Frågor Hantera Ditt Konto