Hur validerar jag mitt medlemskap för att få min gåva/vinst?

Du kan validera ditt medlemskap och få din gåva/pris genom att logga in på FraageSport.com och klicka på ditt namn i menyn längst upp på sidan och sedan välja “Min Profil”.

Du måste fylla i alla fält. Du kan se att allt är komplett när en grön bock framträder på alla sektioner. När du har fyllt i din information så klickar du på ”Spara all information”, som du hittar längst ned på sidan.

Din välkomstgåva kommer att skickas när alla dina detaljer är godkända.
OBSERVERA: Genom att ladda upp användarvalideringens dokument, som exempelvis en kopia av ditt pass, körkort eller en räkning, så bör du vara medveten om att du måste ladda upp en bildfil.
PDFs eller andra filer accepteras inte av systemet.

När din information har godkänts så kommer du att få bekräftelse om detta via e-post.

Om du inte får detta e-mail så kontakta Kundtjänst för hjälp eller hänvisa till frågan “Jag får inga e-mail” om du inte får några e-mail skickade till dig.

Var vänlig och kontrollera din profil för att vara säker på att allt är komplett och att en grön bock markerar detta.

Vanligtvis så skickas gåvan/priset automatiskt strax efter att informationen har blivit godkänd.