Säg upp mitt BASmedlemskap

Önskar du att avregistrera ditt kostnadsfria basmedlemskap och därmed säga upp din profil hos FraageSport.com, måste du logga in och klicka på ditt namn i menyn på toppen av sidan. Välj 'Mitt konto' och klicka därefter på 'Radera användare' under fältet 'Medlemskap'.

Sedan får du ett e-postmeddelande som bekräftar att din profil har raderats.

Var uppmärksam på att du efter detta inte kommer att kunna logga in på din profil och spela gratis lotto.

Om du inte får din bekräftelse via e-post inom en kort tid efter din avregistrering ber vi dig vänligen kontrollera din Skräppost eller SPAM-mapp. Om du inte hittar mejlet i någon av dessa mappar ber vi dig skriva till vår kundtjänst för att få ytterligare hjälp.

Ta mig till FraageSport.com