Jag vet inte vad jag har för lösenord. Hur återställer jag det?

Om du registrerade dig via något av våra introduktionserbjudanden har din lösenordskod automatiskt skickats till din e-postadress i samband med din registrering.

Har du glömt koden eller inte kan hitta den så kan du få en ny skickad till dig.

Det enda du behöver göra är att gå in på :concept.domainsite och klicka på 'Logga in' uppe i högra hörnet. Du kommer nu att se ett pop up-fönster där du väljer 'Glömt lösenord'. På nästa sida som kommer upp skriver du i den e-postadress som ditt medlemskap är registrerat med.

Därmed ber du systemet att skicka ett nytt lösenord till dig. Du kommer sedan att få ditt nya lösenord skickat till din e-postadress inom några få minuter.

Om du får ett meddelande om att din e-postadress är okänd, skriv då in eventuella e-postadresser som du kan tänkas vara registrerad med. Kanske är det så att du har registrerat dig med en gammal e-postadress?

Om du fortfarande har problem, kontakta kundtjänst.